Zo maak je jouw vakantie op Ibiza onvergetelijk

Ibiza is een mooi eiland. Helderblauw water, mooie stranden en een leuke stad. De mooie omgeving en uitgaansgelegenheden maken het eiland een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders. Omdat het eiland omgeven is door mooi helderblauw water is een boot huren de manier om je vakantie onvergetelijk te maken.

Een boot huren op Ibiza

Er zijn verschillende boten die je kan huren op Ibiza. Door middel van een boot of zeilboot kan je gemakkelijk het eiland verkennen vanaf het water. Tijdens het reizen kan je lekker zonnen en genieten van een zeebriesje terwijl de kapitein jou naar locatie brengt. ’s Avonds kan je het nachtleven van de stad verkennen en lekker uit eten gaan.

Als je zelf een vaarbewijs hebt dan kan je gemakkelijk een boot huren en deze zelf besturen. Voor de mensen die niet ervaren zijn met varen of geen vaarbewijs hebben zijn er ervaren schippers die de hele vakantie lang je persoonlijke tourgids zijn. Waar je ook heen wilt, de schipper zorgt ervoor dat je veilig aankomt.

Een vakantie op Ibiza is al een beleving op zich. Door het huren van een boot of zeilboot op het eiland kan je de vakantie nog onvergetelijker maken. Of je bent van het nachtleven of niet, in de middag kan je rustig op de boot relaxen en zelf kiezen welke plekken je wilt gaan bezoeken.

Zeilen rond Ibiza

Voor mensen die graag willen zeilen bieden wij ook zeilboten aan. Om deze zeilboten te besturen heb je natuurlijk een vaarbewijs nodig. Zo niet, dan kan je altijd een schipper van Tubber kiezen. Huur een boot tijdens je vakantie en maak je weekje Ibiza onvergetelijk. Het is de perfecte optie voor mensen die een actieve vakantie willen, maar ook voor mensen die het rustig aan willen doen.

Ibiza heeft hele mooie baaien die slecht bereikbaar zijn via het land. Door middel van een schip kan je gemakkelijk langs de mooiste plekjes van het eiland gaan en leuke steden bezoeken. De afstand die moet worden gevaren is niet heel groot en zorgt voor de ideale ontspanning.

Het naastgelegen Mallorca bezoeken

Wanneer je een boot huurt, dan kun je er ook voor kiezen om naar het naastgelegen Mallorca te gaan. Dit prachtige en grotere eiland heeft ook nog veel te beleden, maar kent daarnaast een prachtige kustlijn. Dat zorgt ervoor dat je een mooie tocht rond het eiland kunt maken. Kijk ook hier om direct een boot te huren op Mallorca. Direct in Palma op Mallorca kun je al meteen een boot huren.

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Categories