Vakantie Belek

Aan de prachtige Turkse Rivièra ligt het vakantieoord Belek op de kaart van Turkije. Het mediterrane Belek, schilderachtig omringd door dennenbossen, biedt de ideale rust voor door stress geteisterde geesten. Vlieg met TUI naar het zwemparadijs van Belek. De turkooisblauwe Middellandse Zee is in de winter soms zo warm dat je erin kunt zwemmen. Belek nodigt u niet alleen uit om te zwemmen, duiken of surfen. Zeilliefhebbers komen ook aan hun trekken in Belek. Ook de uren aan avondwandelingen, waar u kunt genieten van de zonsondergang, zijn onvergetelijk.

Aangezien Belek slechts ongeveer 30 kilometer verwijderd is van Antalya, wordt een dagtocht aanbevolen. De nabijgelegen stad biedt een rijk nachtleven zoals Belek zelf. Zo kun je Antalya en Belek goed combineren tijdens je reis en spannende dagen beleven. Op beide plaatsen zijn er tal van bars en cafés om de avond af te sluiten met een drankje of, als je nog genoeg energie hebt, een duik te nemen in het zuidelijke nachtleven van Belek of Antalya.

Het strand van Belek strekt zich uit over meer dan 12 km en is fijn tot grof zand. Het natuurgebied met dennen- en eucalyptusbossen strekt zich uit in het achterland. In de nabij gelegen steden Belek en Kadriye vind je gezellige bars en talloze winkels. Je hebt ook de mogelijkheid om de stad Antalya en het centrum van Side, dat op ongeveer 40 km afstand ligt, te bezoeken met goedkope dolmuses (gedeelde taxi’s) of met de taxi.

Meer te zien in de regio?

De regio staat wel bekend als de Turkse Riviera, maar er is veel meer te zien dan alleen maar stranden. Het gebied staat bijvoorbeeld ook bekend om de vele oude gebouwen en de folkoren en cultuur.

Hotel

Je wilt natuurlijk optimaal van de vakantie genieten, en dat kan natuurlijk in 5 sterren hotel Voyage belek, een hotel waar we zelf geweest zijn en dit dus van harte kunnen aanbevelen.

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Categories