Op vakantie in Nederland en Frankrijk

Geniet in de zomermaanden van een ontspannen vakantie in Nederland en combineer dit met een actieve wintersportvakantie in Frankrijk. Kies voor een hotel in Val Thorens, of huur een appartement op de top van de Alpe d’Huez. Het is hier fijn vertoeven in de wintermaanden en het vroege voorjaar! In dit artikel lees je meer over deze combinatie van vakanties.  

Val Thorens een populair wintersportoord 

Al jaren behoort Val Thorens tot de populairste wintersportoorden binnen Europa. Deze plaats ligt in het zuidoostelijke deel van Frankrijk, in de buurt van de Alpe d’Huez. Waar men in de zomer richting dit deel van Frankrijk reist voor de uitdagende wandel- en fietsroutes, kiest men in de winterperiode voor een vakantie op de piste. Kijk eens op Hotelvalthorens.nl om te zien welke fraaie hotelkamers nog beschikbaar zijn voor de komende vakantieperiode.

In de zomer kamperen in Nederland 

In de zomermaanden hoef je de grens niet over om volledig tot rust te kunnen komen. Geniet van een verblijf op een Nederlandse minicamping! Onder meer boerencampings zijn al jaren ontzettend populair onder kampeerders. Ze bieden je een ruime kampeerplek, een kleine speelplaats voor jonge kinderen en talloze mogelijkheden om te recreëren. Wandel in de buurt, bezoek een klein meer, huur een boot, enzovoorts. Voordeel van minicampings is het feit, dat kamperen hier relatief goedkoop is. Zo houd je voldoende budget over voor de wintersportvakantie. 

Boek je vakanties ruim voor de vakantieperiode 

Om er zeker van te zijn dat je in een mooie hotelkamer of op een fijne kampeerplek kunt verblijven, is het slim deze ruim voor de vakantieperiode te reserveren. Sommige vakantiegangers boeken hun plek voor het volgende jaar op het moment dat zij weer naar huis terugkeren. Er is niets vervelender, dan het op het laatste moment moeten zoeken naar een geschikte accommodatie. Het zorgt voor onnodig veel stress in de periode voor je vakantie. 

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Categories