Kunststof kozijnen

Uw kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning, doordat ze een deel van het uiterlijk bepalen. Daarom is het zo fijn dat kunststof kozijnen in alle denkbare kleuren leverbaar zijn! U kunt precies kiezen voor de kunststof kozijnen naar uw eigen smaak.

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen vereisen weinig tot geen onderhoud, dit in tegenstelling tot een. Houten schuifpui. Kunststof gaan ontzettend lang mee en zijn zelfs energiebesparend. Kunststof kozijnen zorgen er namelijk voor dat uw huis beter geïsoleerd is. Daarnaast zijn kunststof kozijnen een goede inbraakpreventie.

Isolatiewaarde

Kozijnen zijn er in verschillende materialen, maar kunststof kozijnen hebben de beste isolatiewaarde. Een isolatiewaarde geeft aan hoe het kozijn de warmte in uw woning houdt. Als u kiest voor goed isolerende kozijnen van kunststof, gaat minder warmte uit uw huis verloren. Zo bespaart u logischerwijs energie en dus geld, doordat de energienota lager uitvalt. Een isolatiewaarde wordt uitgedrukt als U-waarde. Hoe lager de waarde is, hoe beter het kozijn isoleert. Kunststof kozijnen hebben een U-waarde tussen 1 en 2. De precieze waarde hangt van de opbouw van het kozijn af, van de plaatsing, van de beglazing en van de leverancier.

Prijs kunststof kozijnen

Wat u precies zult investeren in kunststof kozijnen is lastig te zeggen. De prijs hangt echt af van wat u wenst, het bedrijf waarmee u in zee gaat en wat voor beglazing u wilt. Daarom is het raadzaam om offertes te vergelijken. U kunt dan een goede keus maken en kunt kiezen voor de beste vakman die bij u past. U kunt hiermee tot wel 40% op de prijs besparen!

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Categories