Campings en hotels hebben ieder hun charme

Kies jij tijdens je vakantie voor een hotelovernachting, kamperen op de camping of het huren van een appartement? Iedere vorm van overnachten in een onbekende plaats heeft z’n charme! Kamperen voelt vaak vrij, mede door de ruimte die je op kampeerterreinen hebt. Andersom profiteer je in een hotel of een gehuurd appartement van luxe. Hierbij heeft een appartement het voordeel dat je vaak ook de beschikking hebt over een eigen keuken, mocht je maaltijden willen kunnen bereiden. 

Leuke hotels in Europese landen 

Geniet van een ontspannen verblijf in een van de Europese landen rondom Nederland. In Italië hotels zoeken, of bijvoorbeeld een vakantie naar Frankrijk plannen zijn populaire opties. Bezoek steden als Milaan, Parijs of bijvoorbeeld Rome. Prachtige plekken, waar je ontzettend veel kunt zien en doen! Welke van deze steden heb jij al bezocht? Op een website als https://www.italiehotels.nl/ vind je een overzicht van fraaie hotels in Italië. Niet alleen gelegen in de grote steden, maar ook daarbuiten. 

Appartement huren aan de Spaanse kust 

Ook populair is het huren van een appartement aan de Spaanse kust. Denk bijvoorbeeld aan de Costa Blanca of Costa Brava. Veel Nederlanders hebben hier een tweede huis, welke in de zomermaanden te huur wordt aangeboden. Kijk eens op internet, om te zien welke appartementen nog beschikbaar zijn. Ze bieden je een goede kans om te genieten van het warme zomerweer in Spanje! 

Kamperen op een Nederlandse minicamping 

Een derde optie is kamperen in eigen land! Kies bijvoorbeeld voor een minicamping, om niet gestoord te worden door grote groepen jongeren. Er zijn in Nederland talloze minicampings, die vaak landelijk gelegen zijn. Boerencampings zijn een goed voorbeeld van deze minicampings. Je vindt er vaak ruim opgezette kampeerplekken, een speelterrein voor jonge kinderen, enzovoorts. Alles om volledig tot rust te kunnen komen zonder eerst lange tijd te moeten reizen. 

 

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Categories