Bijzonder overnachten: wat is het precies?

Wanneer je bijvoorbeeld een weekendje weg gaat kan je op veel locaties overnachten. Veel mensen kiezen ervoor om lekker in een hotel te overnachten omdat dit eenvoudig en vaak ook betaalbaar is. Je kan er ook voor kiezen om het anders aan te pakken. Een ervaring die je niet snel meer zult vergeten is wanneer je bijzonder gaat overnachten. Bijzonder overnachten kan op verschillende plekken in ons land en is heel uniek. In dit artikel vertel ik er meer over!

Wat is bijzonder overnachten?

Bijzonder overnachten is het overnachten op een bijzonder locatie waar je normaal gesproken niet zo snel in zou slapen. Er zijn veel locaties waar je kan overnachten, met ieder zijn eigen unieke aspect. Zo kan je zelf iets kiezen wat helemaal bij jou past.

Bijzonder overnachten in de kop van Noord-Holland heeft veel mogelijkheden. Om je een idee te geven op wat voor locatie je hier kan overnachten heb ik wat voorbeelden voor je geselecteerd:

– Een pipowagen. Wil je samen met je partner een keer het vrije zigeuners gevoel ervaren? Dat kan ik een romantische 2-persoonspipowagen in Julianadorp aan Zee.

– Een tipitent. In een tipitent kan je optimaal relaxen op een berg van kussens met de geur van de canvas.

– Strandhuisje. In Julianadorp kan je ook slapen op het strand. Er zijn namelijk verschillende strandhuisjes waarin je wakker kan worden met een prachtig uitzicht op zee.

– De kustwachttoren. Wanneer je verder op zee wilt uitkijken kan je er ook voor kiezen om te gaan overnachten in een kustwachttoren. Hier heb je het perfecte uitzicht over onze zee.

Er zijn dus verschillende leuke locaties waar je normaal nooit zou overnachten. Wil je nou ook een keer bijzonder gaan overnachten? Neem dan zeker een kijkje op https://indekop.hollandbovenamsterdam.com/overnachten/bijzonder-overnachten-in-de-kop/ voor alles wat je moet weten.

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Zo maak je jouw vakantie op Ibiza onvergetelijk

Ibiza is een mooi eiland. Helderblauw water, mooie stranden en een leuke stad. De mooie omgeving en uitgaansgelegenheden maken het eiland een populaire vakantiebestemming...

8 tips voor het kiezen van de juiste parking aan de luchthaven

De drop off zones zijn ideaal als je iemand naar de luchthaven brengt, omdat je niet hoeft te stoppen, behalve om je passagiers uit...

Categories