Bezoek Oostende en Frankfurt

Bezoek Oostende en Frankfurt

Ben je op zoek naar leuke tips voor je verblijf in Oostende of Frankfurt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze twee steden zijn perfect voor een citytrip, ook wanneer je een klein budget hebt. Zo zijn er bijvoorbeeld veel goedkope hotels in Frankfurt

Wat is er te doen in Oostende?

Oostende is een geweldige bestemming voor mensen die van cultuur houden. Het prachtige museumschip Mercator is bijvoorbeeld één van de meest bekende musea in de stad. Bezoek dit leuke schip met het hele gezin, het is namelijk een leuk uitje voor jong en oud! Een ander bekend museumschip is de Amandine. Maar uiteindelijk is er voor iedereen een passend museum of culturele bezienswaardigheid. Fort Napoleon en Het James Ensorhuis staan dan ook vaak bovenaan het lijstje van de toeristen in Oostende. Wil je tijd hebben om alle kanten van deze gezellige stad te ontdekken? Boek dan een overnachting in één van de hotels in Oostende.

Wat is er te zien in Frankfurt?

Als je met de trein naar Frankfurt komt zie je de Stationswijk als één van de eerste dingen na aankomst. Hier geniet je van een lekkere maaltijd of een drankje op het terras. Er zijn veel restaurants met een internationale keuken. Breng ook zeker een bezoek aan de Palmengarten, de botanische tuin van de stad. Hier vind je prachtige planten, en daarbij is het ook nog eens een leerzaam uitje. Wil je lekker shoppen? Dan ga je naar Zeil, de grote winkelstraat in het centrum van Frankfurt. Deze straat is tevens autovrij. Voor degenen die van mooie architectuur houden is het Römerberg plein een echte aanrader. Hier staat ook de Dom van Frankfurt, de Sint Paulskerk en de Oude Nikolaaskerk. Om de dag goed af te sluiten maak je een wandeling langs de Main, de rivier waarnaar Frankfurt Am Main is genoemd.

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Categories