8 tips voor het kiezen van de juiste parking aan de luchthaven

De drop off zones zijn ideaal als je iemand naar de luchthaven brengt, omdat je niet hoeft te stoppen, behalve om je passagiers uit te laten stappen, dus je hoeft geen parkeerplaats te vinden.  

Als je op zakenreis gaat, is het misschien handig om een lift van een collega te krijgen naar de luchthaven, in plaats van zelf te rijden. Als je geen lift kan krijgen, kan je misschien een taxi nemen? Als het een speciale trip of vakantie is, kan je eventueel een auto met chauffeur nemen om je naar de luchthaven te brengen? 

Als je iemand gaat oppikken nadat ze geland zijn op de luchthaven, zal de pick-up parking exact zijn waar je naar op zoek bent. Als je een kort bezoek plant, misschien zelfs terugkeert dezelfde dag, dan is de autoparking in kort verblijf waarschijnlijk de beste plaats om te parkeren.  

Voor een weekendje uit, wil je er zeker van zijn dat je in de juiste parking staat, je wil niet dat je per half uur moet betalen als je er een paar dagen tussenuit trekt, aangezien dat erg duur kan zijn.  

De parking in midlang verblijf zal perfect zijn als je er enkele dagen op uit trekt, ofwel op vakantie ofwel op zakenreis.  

Je wil zeker zijn dat je voor de parking in lang verblijf kiest als je langer dan een paar dagen op vakantie vertrekt. 

Om er zeker van te zijn dat je zo georganiseerd mogelijk bent voor je vliegt, kan je ervoor zorgen dat je jouw autoparking op hetzelfde moment als je je tickets voor je vlucht koopt boeken, of op het moment dat je je vakantie boekt. Je kan een heel bedrag sparen, en dat zal een ding minder zijn om je zorgen over te maken op de dag van je vlucht. 

Als je minder mobiel bent, of andere speciale vereisten nodig hebt, kan je misschien een plaats vinden waar je je dicht bij het gebouw van de terminal kan parkeren. Je hebt misschien een rolstoel nodig, of toegang voor rolstoelen nodig of misschien wil je niet alle trappen op gaan. Door de luchthaven je vereisten te laten weten op het moment dat je je parking boekt, kan je er zeker van zijn dat je je ergens gepast kan parkeren.  

 

Lees verder – eazzypark.nl 

Related

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest posts

Categories