Fietstas bedrukken met afbeelding

Tegenwoordig kan je bijna alles ontwerpen op internet. De meeste mensen fietsen nog deze dagen, naar bijvoorbeeld school, naar hun werk of om even de stad in te duiken met wat vrienden. Het is natuurlijk leuk dat als je een fietstas op je fiets hebt, dat deze jouw persoonlijkheid of gewoon een leuke afbeelding laat zien aan de buitenwereld. Zo heb jij jouw gepersonaliseerde fietstas en ben je uniek. Daarom is het erg handig dat je gemakkelijk een eigen fietstas kan ontwerpen op verschillende sites op het internet. Bijna altijd gaat dit erg gemakkelijk te werk. Je hebt een leuke foto van bijvoorbeeld je gezin, je vrienden of je huisdier op je telefoon staan, en die kan je met één druk op de knop uploaden op de site voor het ontwerpen van een eigen fietstas. Het kan natuurlijk ook een foto zijn van internet die jij erg mooi vind om naar te kijken, houd hierbij wel rekening dat de foto een groot genoegen resolutie heeft. Je wilt namelijk niet dat de foto die uiteindelijk op jouw tas te zien onscherp is. Nadat de foto is geüpload, maakt de site automatisch een ontwerp van hoe de tas eruit zou komen te zien met de foto. Je kunt zelf bepalen hoe groot deze foto eruit komt te zien en op welke plek op de tas deze komt. Als de tas helemaal naar wens is druk je op betalen en klaar. Nu moet je alleen nog een paar dagen wachten tot de tas binnen is, zodat je dit prachtige ontwerp eindelijk op jouw fiets kan plaatsen om zo iedereen jouw creatie te laten zien.

Zelf een fietstas thuis bedrukken

Verder is er ook de optie om een fietstas zelf thuis te bedrukken met een gekozen foto. Dit gaat vrijwel hetzelfde als het bedrukken van een shirt met een foto. Echter kost dit meer werk, maar dit is wel leuk als je wat creatiefs wil doen thuis.

Voordelen en nadelen

De grootste voordelen aan een fietstas met een afbeelding, zijn dat je de tas uniek kan maken en zo je eigen persoonlijkheid in de tas kan verwerken. Verder is het met een unieke fietstas ook gemakkelijker om je fiets te herkennen in een overvolle fietsenstalling. Het belangrijkste nadeel van een fietstas met een afbeelding is dat de afbeelding na een bepaalde tijd vervaagd. Dit komt doordat de fiets bijvoorbeeld vaak buiten staat in de regen. Echter is het kopen van zo’n fietstas met afbeelding niet duur, dus een vervanging na een aantal jaar van de foto of een nieuwe foto is vaak geen probleem.